Baixa autoestima

Baixa autoestima

L’autoestima és la percepció que resulta de lavaluació que es fa dun mateix, és el valor que la persona s’atribueix a ella mateixa i a les seves capacitats.

Això afecta directament al sentit de l’autoconfiança i condiciona la manera d’estar en el món i relacionar-se amb els altres.

L’origen de la baixa autoestima

L’autoimatge, que té a veure amb aspectes físics, psicològics, intel·lectuals i socials, es va forjant  a partir de les experiències viscudes des de la infància i de l’ acceptació del medi familiar, social i educatiu.

Quan aquestes experiències no han estat suficientment positives, es pot generar una baixa autoestima, una forma inadequada de pensar respecte a un mateix, que es manifesta a través de sentiments d’ inseguretat, pensar que es té poc valor, dificultats per a prendre decisions importants per falta de confiança en un mateix, autocrítica excessiva en diferents àmbits, etc.

L’objectiu de la psicoteràpia és ajudar a la persona a revisar la seva  autoestima, a desfer falses creences negatives que pugui tenir sobre ella mateixa i així  aconseguir que es pugui formar una autoimatge que permeti el desenvolupament de totes les seves potencialitats.

A  iPsi, Centre dAtenció Psicològica a Barcelona estem especialitzats en autoestima i inseguretat. Consulta amb nosaltres, omplint el formulari i et podrem  ajudar.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.