Crisis de parella

Crisis de parella

La gran majoria de les parelles passen per moments de crisis en els que cal revisar i equilibrar les necessitats individuals i les de la parella. Les parelles van evolucionant i, en molts casos, aquestes evolucions responen a diferents ritmes i velocitats personals, que provoquen friccions i desajustos difícils de resoldre pels seus propis propis integrants.

Motius que provoquen conflictes entre les parelles

Infidelitats, les famílies d’ origen, els diferents enfocaments educatius dels fills, els  desacords en l’ organització del temps lliure o les diferents perspectives a l’hora de veure les coses i gestionar la relació, poden portar a discussions interminables creant situacions de tensió que afecten a molts àmbits de les seves vides, tant a nivell conjunt com individual: problemes amb les respectives famílies d’ origen, a la feina, amb els amics, falta de desig, inapetència sexual, increment del mal humor o trastorns econòmics.

La teràpia de parella aporta a la relació́ una escolta diferent que permet, des del primer día traçar un nou rumb.

La intervenció d’un professional de la psicologia obre noves vies de comunicació, aportant solucions, que fins al  moment de la intervenció poden semblar  impensables, per a aconseguir un futur diferent per a ambdós.

Vius un mal moment amb la teva parella? Completa el formulari que trobaràs a la teva dreta i al nostre Centre dAtenció Psicològica t’ajudarem a resoldre’l.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.