Psicosomàtica

Psicosomàtica

La Psicosomàtica té tant a veure amb el camp d’allò somàtic com amb el de la psicologia.

És per aquest motiu que en el seu abordatge terapèutic, tant amb nens com adolescents i adults, hi intervenen diferents professionals: metges, psicòlegs, educadors, etc.

Origen psicosomàtic

Com a individus, estem constantment sotmesos a estímuls que provenen tant del nostre interior como del n que ens envolta: afectes, emocions, interessos, sentiments, dols,…

Els esdeveniments i les situacions que se’ns presenten, bitcoin slots de major o menor transcendència, segons la personalitat, la pròpia biografia i  l’evolució de cadascú, poden desencadenar, amb major o menor intensitat, estats emocionals difícils de gestionar.

En alguns casos, en els que no és possible una elaboració mental adequada, es poden manifestar a través del cos i/o del comportament.

Les manifestacions psicosomàtiques més habituals són: cefalees i migranyes, asma, al·lèrgies, psoriasis, colon irritable, tensions musculars….

A iPsi aprofundim en las causes que provoquen el malestar físic i trobem els recursos per a recuperar el benestar. Per a mes informació, contacta amb el nostre centre de psicologia a Barcelona.

Contacta amb nosaltres

[wpforms id="68"]
¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.