Psicoteràpia de parella

Psicoteràpia de parella

En el nostre centre de psicologia hi ha professionals especialitzats en Teràpia de parella. En l’apartat d’Àrees d’Intervenció t’expliquem els motius més habituals pels que les parelles solen consultar-nos.

Cóm comença la psicoteràpia?

A la primera cita normalment van els dos, encara que també de vegades és un el que acudeix demanant ajuda per convèncer a la seva parella que accedeixi a una intervenció conjunta. Ambdues possibilitats són acollides i es realitza el procés de teràpia adequat a cada cas.

Quan van els dos primerament es fa una aproximació a la problemàtica exposant cadascun la seva visió de la situació. El terapeuta així es fa una idea de com ho viu cada un d’ells, perquè la manera de percebre i sentir la mateixa situació pot ser totalment diferent. I també avalua quina expectativa té cada un d’una ajuda professional.

El terapeuta intenta abordar la crisi actual dins el marc de la seva història i el context del moment. És molt important remarcar que encara que tots dos puguin tenir diferències importants que els hagin distanciat i produït malestar, hi ha alguna cosa que els uneix i els motiva per voler solucionar-ho, que és que aquí estan els dos, en el procés de teràpia, intentant resoldre amb ajuda el que ells sols no han pogut fer.

I així s’inicia el procés de teràpia, en què la majoria de les sessions seran conjuntes però, sota criteri del terapeuta, de vegades pot proposar cites per separat si considera que la presència de l’altre pot coartar la llibertat d’expressar amb més sinceritat el que pensen o el que senten.

Si sents que necessites l’ajuda d’un professional de la psicologia per solucionar els problemes amb la teva parella, nosaltres podem ajudar-te. Només has de contactar amb el centre d’atenció psicològica.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.