Psicoteràpia per a nens i adolescents

Psicoteràpia per a nens i adolescents

La psicoteràpia de nens i adolescents consisteix en una sèrie de tècniques i mètodes d’intervenció psicològica quan es detecta una problemàtica, que els impedeix el seu adequat desenvolupament tant emocional com intel·lectual.

En aquests casos cal recórrer al psicòleg especialista en nens i adolescents, per a l’adequada valoració diagnòstica i l’abordatge terapèutic.

Característiques dels tractaments amb nens i adolescents

Hi ha dues característiques clarament diferenciades en els tractaments psicoterapèutics amb nens i adolescents: la implicació directa de la família i l’ús del joc i el dibuix amb finalitats terapèutiques, a més del llenguatge verbal.

El joc i el dibuix són equivalents del llenguatge verbal en l’adult (sobretot amb nens) i el millor vehicle perquè nens i adolescents puguin expressar els seus conflictes i comunicar-se amb el terapeuta. Aquest donarà significat a aquestes expressions, ajudant-los a posar-los paraules i així resoldre la seva problemàtica.

Al Centre de Psicologia iPsi, a través de la intervenció psicològica, facilitem el desenvolupament emocional i social adequat dels més petits. Si vols més informació omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.