Trastorns de personalitat

Trastorns de personalitat

Els trastorns de personalitat es caracteritzen per patrons permanents de pensament, sentiment i comportament inflexibles i desadaptatius que impliquen un malestar significatiu.

Aquest malestar, tant a nivell subjectiu como a nivell de l’ activitat social o laboral, pot derivar en una tendència a la cronicitat i en un important desgast o fins i tot deteriorament  si no rep un tractament adequat.

Conseqüències del trastorn de personalitat

Les persones que presenten aquest trastorn acostumen a provocar reaccions negatives en els altres, al prendre decisions equivocades i propiciar conflictes que confirmen les seves pitjors expectatives i fantasies.

Amb un tractament articulat de psicoteràpia i medicació es pot prevenir la cronificació del trastorn i es propicia l’obtenció d’eines, que comporten alleujament del patiment i modificació de la manera d’afrontar els problemes.

iPsi, Centre dAtenció Psicològica a Barcelona està especialitzat en el diagnòstic i tractament de trastorns de personalitat. Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

 

Tractament psicològic trastorn de personalitat

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.