Trastorns sexuals

Trastorns sexuals

Algunes persones decideixen consultar amb un psicòleg quan hi ha alguna cosa relacionada amb la seva sexualitat, que les fa patir i les inhabilita per al placer i la satisfacció. Això porta a una disminució de la qualitat de vida, especialment en les relaciones personals i la pròpia autoestima.

Moltes vegades pateixen en silenci i desconeixen que aquests malestars són trastorns que poden ser mes habituals del que sembla i que amb un tractament de psicoteràpia adequat poden tenir solució.

Tipus de trastorns sexuals

Un cop descartades possibles causes orgàniques, s’analitza l’origen del problema i es veu quina implicació te en la seva història, en la seva vida, en les seves relacions, en la concepció de sí mateix… i es treballa tot allò que emocionalment pugui haver influït en l’aparició d’aquests símptomes i en la seva solució.

Las anomenades disfuncions sexuals més comuns són trastorns de lexcitació sexual, del desig i la satisfacció sexual, ejaculació precoç… entre d’altres.

El nostre  Centre dAtenció Psicològica iPsi està especialitzat en problemes d’identitat i disfuncions sexuals. Omple el formulari lateral i contactarem amb tu.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.