Formació continuada

Amb la voluntat de satisfer les necessitats i interessos d’estudiants i professionals vinculats a la salut mental, cada any programem diferents cursos i seminaris orientats a la complementació i actualització de coneixements. Oferim cursos presencials, impartits en dissabtes, i virtuals, que faciliten una formació flexible i accessible. El programa d’activitats formatives per al curs 2020-2021 és el següent:

FORMACIÓ CONTINUADA

PSICOTERÀPIA PSICOANALÍTICA DE LA VELLESA

Com podem ajudar des de la perspectiva psicoanalítica a la gent gran (vells) a afrontar les dificultats que els hi son pròpies?

 

DIMECRES, 17 I 24 DE MARÇ DE 2021, de 20 a 21,30 HORES

MARTA LLEONART                      CURS ON – LINE

Oferim un espai de reflexió i de comprensió al voltant de què passa en la vellesa i  com ens hi podem acostar els professionals des dels diferents àmbits de treball.

 

Contingut:

Aproximació a la problemàtica de la vellesa:  el treball de la vellesa que comporta l’ elaboració de les pèrdues, els dols i la proximitat a la mort. Anàlisis de les ansietats lligades a aquesta etapa de la vida i de les defenses emprades per fer-ne front. Revisió actual de la vellesa i en relació als darrers esdeveniments, lligats a la pandèmia pel COVID-19.  Breu presentació del programa de Psicoteràpia psicoanalítica de la vellesa.

 

Metodologia:  

Grup de treball que esperem constituir al voltant de l’exposició teòrica il·lustrada amb material clínic, obrir un espai per poder pensar plegats i afavorir l’interès per treballar com a psicoterapeutes psicoanalítics amb aquesta franja d’edat. Es facilitarà bibliografia.

 

Docent: Marta Lleonart i Camps. Psicòloga especialista en Psicologia clínica. Psicoterapeuta psicoanalítica i Psicoterapeuta docent i supervisora acreditada per la FEAP. Membre de la Junta de iPsi, Formació Psicoanalítica. Psicòloga clínica al Parc Sanitari de sant Joan de Deu  i pràctica privada. Coordinadora de grups, especialista en Dinàmica de grups. Membre del grup de treball Psicoteràpia Psicoanalítica de la vellesa

 

Acreditació: S’atorgarà un certificat expedit per iPsi, Formació Psicoanalítica.

 

Preu: 40 euros. Gratuït pels alumnes d’iPsi, Formació Psicoanalítica. 40 % descompte pels socis d’iPsi, Formació Psicoanalítica (24 euros).

 

Confirmació de assistència: Omplir formulari adjunt. Inscripció previ pagament a “La Caixa” ES07 2100 3447 77 2200063203  Indicar referència: “VELLESA”. Un cop realitzat el pagament es facilitarà la contrasenya per assistir al curs.

Secretària: Loli Sierra. De dilluns a divendres de 10 a 17h. 93 417 96 96  618 685 844  info@centreipsi.com

[collapse]