Tractament psicològic de la depressió

Tractament psicològic de la depressió

La depressió és un trastorn de l’estat d’ànim molt més freqüent del que pensem, ja que afecta a mes de 300 milions de persones a tot el món. Pot arribar a esdevenir un problema de salut seriós i causar un gran patimentt tant al que la pateix como als qui l’acompanyen.

Símptomes de depressió

Tots podem sentir-nos tristos eventualment, però, en condicions normals, aquests sentiments no haurien de mantenir-se durant molt temps.

En canvio, quan patim un trastorn depressiu, podem tenir sentiments persistents  de tristesa, pèrdua  d’ interès o plaer, sentiments de culpa, manca d’ autoestima, trastorns del son o de la gana, sensació de cansament  i  falta de concentració.

La depressió pot arribar a fer-se crònica o recurrent i afectar tant a la nostra activitat a la feina o a l’ escola, como a la nostra capacitat habitual per a afrontar la vida quotidiana.

No obstant, és un trastorn que es pot diagnosticar i  tractar de forma fiable per part d’un professional de la salut mental. Un adequat  tractament psicoterapèutic de la depressió evita que aquests símptomes es repeteixin al llarg del temps i ens ofereix les eines necessàries per a mitigar el sofriment i enfortir-nos mentalment.

El nostre Centre dAtenció Psicològica iPsi està especialitzat en depressió. Necessites ajuda psicològica?. Omple el nostre formulari i contactarem amb tu.

Contacta amb nosaltres

¿Necesitas ayuda? Chatea con nosotros!
Whatsapp
  • Gràcies per visitar la nostra web, si tens algún dubte, pots contactar amb nosaltres per Whatsapp.
  • Gracias por visitar nuestra web, si tienes alguna duda, puedes contactar con nosotros por Whatsapp.